Welkom
in de leeszaal.

Neem plaats en blader door nieuws, verhalen, interviews en anekdotes van onze klanten, de designers en developers en mensen in Nederland en daarbuiten die geïnspireerd zijn door de Solutions van bond.

😘 Beleef een mooie Kerst en nieuwe ontmoetingen in 2021

😘 Beleef een mooie Kerst en nieuwe ontmoetingen in 2021

Bijzonder, ingrijpend, onverwacht, dramatisch, eenzaam, verdrietig. Letterlijk iedereen in Nederland – en daarbuiten – kan 2020 zowel zakelijk als privé kernachtig typeren. 

En toch zei Albert Einstein ooit: ‘meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven’. 2021 staat letterlijk voor de deur. Met een begin als in 2020, toegegeven, maar ook met de hoop op ‘weer opengaan’. Met ongetwijfeld nieuwe ideeën, nieuwe ontwikkelingen, nieuwe uitvindingen, nieuwe ontmoetingen, nieuwe liefde, nieuwe belevingen, nieuwe uitdagingen en vooral: nieuwe kansen.

Voor Bond for web solutions is dat niet anders. Ondanks de diepgevoelde onmacht, na de gijzeling door internetcriminelen, waardoor ‘teleurstellen’ en ‘herstellen’ onze èn jullie centrale december-woorden werden.

Maar ook hier is het kompas naar de toekomst gedraaid. Wij hebben letterlijk iedereen ge-upgrade naar de laatste versies van ons platform. En de beveiliging en back-up faciliteiten nóg strenger ingesteld. Van mineur naar majeur. 

Bovendien: wij hebben in 2020 nieuwe relaties mogen ontmoeten, nieuwe klanten mogen begroeten, nieuwe digitale samenwerkingsomgevingen en e-commerce oplossingen mogen ontwerpen en inrichten. En hebben besloten: dát gevoel is onze springplank naar 2021.

En dus zeggen wij tegen jullie, ondanks de lock down: beleef een mooie Kerst! En knoop een prachtig uiteinde aan een ambitieus begin. In de hoop dat wij elkaar in 2021 weer mogen ontmoeten. Om dan samen dat jaar nieuwe glans te geven.

Het hele team van Bond for web solutions