bond for web solutions is een toonaangevend creatief & digital agency.
Sinds 1998 combineren we strategie, creatie, design en development
om het dagelijks leven van mensen beter en leuker maken!

Wat doet bond?

bond bedenkt, bouwt en onderhoudt uw platform

We werken samen met klanten variërend van startups, overheid tot beursgenoteerde ondernemingen - over de hele wereld, en ontwikkelen digitale platformen die complexe problemen oplossen, en dat doen we goed!

We richten ons op het vroegtijdig vinden van spannende uitdagingen om waarde te ontsluiten met behoud van een hoge kwaliteitsstandaard. Het proces is altijd stap-voor-stap.

We beseffen dat een goed ontworpen en ontwikkeld platform het resultaat is van een proces dat net zo belangrijk is als het eindresultaat.

Over bond

De kracht van samenwerken

Een zorgvuldig geselecteerd team, gepassioneerd door het bouwen van goed ontworpen platformen, welke impact hebben. Werk is meer dan een middel om een doel te bereiken.

Wanneer u ervoor kiest om met bond te werken, als klant of als onderdeel van het team, kiest u ervoor om met echte mensen te werken, en niet met een proces, een standaard product of louter een factuur of salaristrook. Met veel kleine- en grote organisaties - live vanuit Rotterdam.

 

We doen het niet altijd goed - maar we streven er naar om het juiste te doen.

Office

Rotterdam

Vlaardingweg 62
3044 CK, Rotterdam
The Netherlands
+31(10)7371750

Direction

Onze waarden

De kern van alles wat we doen - zijn onze waarden. We zijn trots op dat we samenwerken met onze klanten. Het bedenken van solutions en out-of-the-box ideeën en tegelijktijd  ervoor zorgen dat we verantwoordelijk en transparant zijn over onze resultaten.

 

#1 Werk hard

 

#2 Wees aardig

 

#3 Denk groot

 

#4 Omarm technology

 

#5 Maak plezier

Met veel van onze klanten werken we jarenlang samen.
"Je vindt in bond for web solutions niet alleen een betrouwbare leverancier,
maar vooral een partner."