Apps: uitbreidingen voor uw platform

Het Cloud Platform van bond for web solutions is een rijk uitgerust platform. Zo kunt u eenvoudig in contact treden met de verschillende bezoekers van uw platform. U heeft als beheerder de mogelijkheid zelf één van de 20 basisapps te gebruiken om specifieke businessdoelen te realiseren. Het DNN platform is heel flexibel.

Slim van binnen

Technisch Microsoft, met véél functionaliteiten   

DNN platform biedt biedt standaard 20+ CMS functionaliteiten of modules. Daarnaast zijn er al veel extra functionaliteiten, modules of apps ontwikkeld die eenvoudig zijn toe te voegen. 

DNN is open source, gratis in gebruik en gebaseerd op Microsoft .Net technologie. Daarmee biedt het uitstekende mogelijkheden om zelf maatwerk modules te ontwikkelen, wanneer de standaardoplossing minder goed passen.

Koppelingen met andere systemen zijn zo gelegd. Het DNN platform is flexibel, veilig en schaalbaar: aan de binnenkant is alles slim geregeld.

Eenvoud van buiten

Overzichtelijk en prettig in gebruik 

In het CMS of content management systeem is de content (pagina's, afbeedlingen, teksten en video's) eenvoudig en intuïtief te beheren. What you see is what you get: hoofdstukken, pagina's en afbeeldingen staan in een logische structuur en teksten, afbeeldingen, video's, etc zijn met één druk op de knop te beheren of aan te passen.

De binnenkant van het platform zit slim in elkaar; het gebruikersgemak blijft optimaal en gebruikersvriendelijk. bond for web solutions zorgt voor het technisch beheer, de updates en de beveiliging, zonder dat iemand daar van de buitenkant wat van merkt.

En u bent in control.

Géén licentiekosten

100% open source

Actieve community

Agenda- en evenementen

Rechten en rollen

Scholingsmodule

Alle sites in 1 platform

Veiligheidsupgrades

Meertaligheid

Microsoft .Net technologie

What you see is what you get

Formulierenmodule

Multi-site

Rapportage

+ 20 standaard modules

Document management system

Online betalen

(sociaal) Intranet