Het DNN Platform

DNN is een veilig en stabiel platform dat continu doorontwikkeld wordt, prijswinnend is en zich al ruim 15 jaar heeft bewezen binnen zowel commerciële organisaties als de overheid, voor sites, intranetten en web applicaties.

Uw organisatie heeft businessdoelen en de site draagt daaraan bij: met een professionele uitstraling, eenvoudig vindbare informatie en bezoekers die zich welkom voelen.

Bond for web solutions uit Rotterdam helpt met het ontwerp, ontwikkelen en onderhouden van de site of applicatie. Bond doet dat met een CMS; DNN Community Platform.

Lees meer over de aanpak, de mogelijkheden van een DNN platform en welke ondersteuning er geboden kan worden.

Van advies tot platform

Bond bestaat 25 jaar; alle kennis en ervaring wordt ingezet om businessdoelen te behalen. In een workshop houden we de uitdagingen tegen het licht en zoeken zo samen naar de best passende oplossing.

bond vertaalt strategie met bijbehorende designs naar een nieuwe site, platform of applicatie gebaseerd op het veilige en schaalbare DNN community platform.

Een site, platform of applicatie die klanten goed kan bedienen en die past bij het redactieproces. Zijn er plannen voor het integreren van administratieve, financiële-, of CRM-systemen? Bond koppelt externe systemen snel en veilig door gebruik te maken van het flexibele DNN community platform. Bond begeleidt en ondersteunt van A-Z.

Veilig en stabiel platform

DNN is fijn in gebruik en prettig om mee te werken. Sites en applicatie worden samen met u in recordtijd ontwikkeld. Essentieel is dat uw site, platform of applicatie het altijd en overal doet.

DNN community platform is een open source én gratis content management systeem en bestaat al ruim 15 jaar. DNN is het grootste op Microsoft .Net gebaseerd open source platform in de wereld en heeft een zeer grote community. Het team van bond for web solutions bezoekt al jaren de wereldwijde conferenties en is trots lid van DNN Connect.

bond zorgt voor periodieke veiligheidsupdates, voert sitechecks uit. Het DNN platform schaalt automatisch bij als daarom gevraagd wordt. Gebruikers van het intranet, platform of site komen niet voor verrassingen te staan. Daar zorgt bond en het DNN Platform voor.

Bond zorgt er continue voor dat de site altijd technisch up-to-date is, aan de AVG voldoet, veilig gegevens opslaat en veilig blijft. We leveren support en ondersteuning zoals vooraf vastgelegd in één van onze Service Level Agreements (SLA).

Sublieme ondersteuning

Nadat het platform is opgeleverd, is bond er als achterwacht. Alle opgedane kennis wordt zorgvuldig overgedragen. Ervaring leert dat een digitaal platform nooit af is en blijft doorontwikkelen. We support your site.

De kennis en ervaring van het team van bond for web solutions staat voor u klaar. Een nieuwe campagne, een vraag over het CMS, extra hulp voor webredactie, een optimalisatie of advies; de Servicedesk monitort of de site goed blijft functioneren en houdt u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Bond ontzorgt, neemt werk uit handen en zorgt voor verdere ontwikkeling van uw team en site. En dat doet bond graag samen met u.

Géén licentiekosten

100% open source

Actieve community

Agenda- en evenementen

Rechten en rollen

Scholingsmodule

Alle sites in 1 platform

Veiligheidsupgrades

Meertaligheid

Microsoft .Net technologie

What you see is what you get

Formulierenmodule

Multi-site

Rapportage

+ 20 standaard modules

Document management system

Online betalen

(sociaal) Intranet

bond bouwt op het Open Source CMS Platform van DNN Software

Het DNN® Platform, voorheen bekend als de DotNetNuke® Community Edition, is een open, uitbreidbaar, veilig en schaalbaar contentmanagementsysteem voor ASP.NET.

Honderdduizenden bedrijven over de hele wereld, van kleine lokale bedrijven tot wereldspelers, zijn afhankelijk van het DNN-platform als hun website-ontwerpomgeving of platform. De afgelopen 10 jaar heeft DNN® bewezen dat het een betrouwbaar CMS-platform is waarop u uw bedrijf of organisatie kan bouwen.

Open

Het Open Source DNN® Platform biedt flexibiliteit en vrijheid voor u en uw bedrijf of organisatie. Met een Open Source-licentie bent u vrij om zo ongeveer alles bedenken en te bouwen.

Uitbreidbaar

Het DNN® Platform is uitbreidbaar en zo te zorgen voor eenvoudiger contentbeheer. Bijna elke functie van het platform kan worden uitgewisseld. Bouw eigen aangepaste CMS-extensies of kies uit duizenden reeds gebouwde Apps.

Veilig

Het DNN® Platform heeft een sterk trackrecord als het gaat om beveiliging. Het platform ondergaat tientallen beveiligingsscans en audits door klanten en partners over de hele wereld, die samenwerken met het beveiligingsteam om ervoor te zorgen dat we zelfs aan de strengste beveiligingsvereisten voldoen. 

Schaalbaar

Het DNN® Platform kan eenvoudig worden opgeschaald om aan vrijwel elke platform behoefte te voldoen. Of uw site of platform nu honderden, duizenden of miljoenen gebruikers bedient, DNN® heeft keer op keer bewezen dat het de uitdaging aankan.

Kenmerken van het DNN Platform

 • Het DNN platform is een dynamisch Content Management Systeem;
 • Zonder veel kennis alle taken uitvoeren in de eigen browser;
 • Platform, site of applicatie is zelf te onderhouden; géén kennis nodig van HTML, CSS of spannende talen;
 • Het design en de layout van pagina's staan los van de inhoud;
 • 100+ standaard functionaliteiten of Apps;
 • Daarnaast eindeloos uitbreidinbaar of schaalbaar;
 • Uitgebreid rechtensysteem; handig voor bv besloten omgeving of een veilig intranet;
 • Volledige meertaligheid; met slimme (automatische) vertaalmogelijkheden;
 • Geschikt voor kleine site en grote platformen of (web)applicaties;
 • Uniek: beheer meerdere sites in één eenvoudige omgeving;
 • Breed draagvlak, veel aanbieders en betrouwbare ondersteuning;
 • Geoptimaliseerd voor de cloud; bond maakt gebruik van Microsoft Azure.
Martijn Verbeek
Martijn Verbeek
Eigenaar

Heeft het artikel over het DNN platform uw interesse gewekt? We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en te helpen bij het vinden van digitale oplossingen die perfect aansluiten bij uw visie.