Veilig platform

Bond for web solutions zorgt dat uw platform automatisch alle veiligheidsupdates ontvangt.  Gebruikers van het intranet, platform of site komen niet voor verrassingen te staan. Daar zorgen bond en het DNN Platform voor.

Het Cloud Solution platform draait op het alom geprezen Microsoft Azure platform. Het platform schaalt automatisch bij als daarom gevraagd wordt.

meer over veiligheid

Stabiel platform

DNN is fijn in gebruik en prettig om mee te werken. Sites en applicatie worden samen met u in recordtijd ontwikkeld. Essentieel is dat uw site, platform of applicatie het altijd en overal doet.

Open source

DNN community edition is een open source én gratis content management systeem én bestaat bijna 20 jaar. DNN is het grootste op Microsoft .Net gebaseerde, open source platform in de wereld en heeft een zeer grote en actieve community.

Het team van bond for web solutions bezoekt wereldwijde DNN conferenties en is trots lid van DNN Connect en DNN Association.

Ecosysteem

DNN is het grootste op .NET gebaseerde ecosysteem - met meer dan 1.000.000 geregisteerde community members, developers, digital agency's en ISV's.

Er zijn 100+ gratis- en commerciale apps voor het platform.

Geselecteerde partners

Bond for web solutions werkt samen met geselecteerde partners. Partners die al jaren persoonlijk kennen. Dat geeft een brede solide basis en met mogelijkheden om op een veilige en betrouwbare wijze verschillende geintegreerde functionaliteiten aan uw bezoekers en gebruikers te bieden.

En dat tegen lage kosten.

AVG richtlijnen

Bond zorgt er continue voor dat de site technisch up-to-date is, aan de AVG richtlijnen voldoet, gegevens veilig en versleuteld opslaat én veilig blijft.

We leveren support en ondersteuning zoals vooraf vastgelegd in één van onze Service Level Agreements (SLA).