Het DNN Platform

zorgt voor de techniek,
bond for web solutions doet samen met u de rest.

Ontdek de voordelen voor u

 
Vergroot uw flexibiliteit

Een efficiënte manier om uw eigen platform te laten groeien en aan te passen, zodat u meer tijd heeft in conversies, contact te maken en meer.

Eenvoudige integratie

Het DNN platform integreert met veel gebruikte businesssoftware of is koppelbaar met uw bestaande omgeving.

Kies voor een gerust gevoel

Foutcontrole, beveiligingsfuncties en snel geladen pagina's zorgen ervoor dat u beschikt over een platform van niveau mét hoge performance.

Bevorder de samenwerking binnen uw team

Verbeter de samenwerking binnen uw organisatie. Dankzij functies zoals eenvoudig cotent beheer, uitgebreide rechten en rollen, gedetailleerde toegangscontrole en ondersteuning van multilanguage kunnen marketing en IT efficiënter samenwerken.

 

Om écht een groot succes te maken van jouw platform - helpen we je graag. Met workshops, trainingen, pro-actieve monitoring en uitgebreide ondersteuning.

Plan een demo

Veilig én stabiel platform

DNN is fijn in gebruik en prettig om mee te werken. Sites en applicatie worden samen met u in recordtijd ontwikkeld. Essentieel is dat uw site, platform of applicatie het altijd en overal doet.

DNN community platform is een open source én gratis content management systeem en bestaat al ruim 15 jaar. DNN is het grootste op Microsoft .Net gebaseerd open source platform in de wereld en heeft een zeer grote community. Het team van bond for web solutions bezoekt al jaren de wereldwijde conferenties en is trots lid van DNN Connect.

bond zorgt voor periodieke veiligheidsupdates, voert sitechecks uit. Het DNN platform schaalt automatisch bij als daarom gevraagd wordt. Gebruikers van het intranet, platform of site komen niet voor verrassingen te staan. Daar zorgt bond en het DNN Platform voor.

Bond zorgt er continue voor dat de site altijd technisch up-to-date is, aan de AVG voldoet, veilig gegevens opslaat en veilig blijft. We leveren support en ondersteuning zoals vooraf vastgelegd in één van onze Service Level Agreements (SLA).

Van advies tot site

Bond bestaat ruim 20 jaar; alle kennis en ervaring wordt ingezet om businessdoelen te behalen. In een workshop houden we de klant én uitdaging tegen het licht en zoeken zo samen naar de best passende oplossing.

bond vertaalt strategie met bijbehorende designs naar een nieuwe site, platform of applicatie gebaseerd op het veilige en schaalbare DNN community platform.

Een site, platform of applicatie die klanten goed kan bedienen en die past bij het redactieproces. Zijn er plannen voor het integreren van administratieve, financiële-, of CRM-systemen? Bond koppelt externe systemen snel en veilig door gebruik te maken van het flexibele DNN community platform. Bond begeleidt en ondersteunt van A-Z.

Sublieme ondersteuning

Nadat de site is opgeleverd, is bond er als achterwacht. Ervaring leert dat een site nooit echt af is en blijft doorontwikkelen. Bond is er dan voor u.

De kennis en ervaring van het team van bond for web solutions staat voor u klaar. Een nieuwe campagne, een vraag over het CMS, extra hulp voor webredactie, een optimalisatie of advies; de Servicedesk monitort of de site goed blijft functioneren en houdt u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Bond ontzorgt, neemt werk uit handen en zorgt voor verdere ontwikkeling van uw team en site. En dat doet bond graag samen met u.

En..bordevol functionaliteiten

Het DNN platform is een zeer complete en goed uitgeruste omgeving met alle functionaliteiten die u nodig heeft om uw dagelijkse werkaamheden te doen. Alle functionaliteiten zijn op elkaar afgestemd, werken in dienst van de gebruikers en maken werken in de digitale transformatie leuk en uitdagend! Maak kennis.

Géén licentiekosten

100% open source

Actieve community

Agenda- en evenementen

Rechten en rollen

Scholingsmodule

Alle sites in 1 platform

Veiligheidsupgrades

Meertaligheid

Microsoft .Net technologie

What you see is what you get

Formulierenmodule

Multi-site

+ 20 standaard modules

Document management system

Uw organisatie heeft businessdoelen en de site draagt daaraan bij: met een professionele uitstraling, eenvoudig vindbare informatie en bezoekers die zich welkom voelen.

De webredactie onderhoudt met plezier de site. Bond for web solutions uit Rotterdam helpt met het ontwerp, ontwikkelen, inrichten en onderhouden van de site of applicatie. Bond doet dat met een CMS; DNN Community Platform.

Meer dan alleen DNN expert

Slim van binnen

Technisch Microsoft, met véél functionaliteiten   

DNN platform biedt biedt standaard 20+ CMS functionaliteiten of modules. Daarnaast zijn er al veel extra functionaliteiten, modules of apps ontwikkeld die eenvoudig zijn toe te voegen. 

DNN is open source, gratis in gebruik en gebaseerd op Microsoft .Net technologie. Daarmee biedt het uitstekende mogelijkheden om zelf maatwerk modules te ontwikkelen, wanneer de standaardoplossing minder goed passen.

Koppelingen met andere systemen zijn zo gelegd. Het DNN platform is flexibel, veilig en schaalbaar: aan de binnenkant is alles slim geregeld.

Eenvoud van buiten

Overzichtelijk en prettig in gebruik 

In het CMS of content management systeem is de content (pagina's, afbeedlingen, teksten en video's) eenvoudig en intuïtief te beheren. What you see is what you get: hoofdstukken, pagina's en afbeeldingen staan in een logische structuur en teksten, afbeeldingen, video's, etc zijn met één druk op de knop te beheren of aan te passen.

De binnenkant van het platform zit slim in elkaar; het gebruikersgemak blijft optimaal en gebruikersvriendelijk. bond for web solutions zorgt voor het technisch beheer, de updates en de beveiliging, zonder dat iemand daar van de buitenkant wat van merkt.

En u bent in control.