Inzicht en controle

Als organisatie wilt u een stefig en robuust platform. Bezoekers zijn altijd en overal online, dus uw platform ook. Het platform is snel en kan meegroeien met de wensen van de gebruikers en uw organisatie. 

U als beheerder heeft inzicht en controle over het platform en u wordt pro-actief op de hoogte gehouden van de performance van het platform. 

Het platform is snel, betrouwbaar en veilig: dat geeft controle over het beheer van uw platform.

 

Gebruikersbeheer en workflows

Met het DNN platform kan het IT-team machtigingen toewijzen op zowel op pagina- als module niveau. IT houdt het toezicht op het platform, terwijl gebruikers of redacteuren eigenaar zijn van specifieke delen van de site en deze zelfstandig kunnen beheren.

DNN biedt redacteuren een eenvoudige, ongecompliceerde benadering voor het beheren van inhoud. Gebruiksgemak voor de gemiddelde redacteur betekent dat teams zelf in staat zijn om content manegement op een snellen en plezierige manier uit te oefenen. Zonder onnodig ondersteuning vanuit de organisatie.

Kortom, het DNN platform heeft een unieke insteek en gebruikergemak, die focus en richting geeft aan content(marketing).

 

Stabiel platform

DNN is fijn in gebruik en prettig om mee te werken. Sites en applicatie worden samen met u in recordtijd ontwikkeld. Essentieel is dat uw site, platform of applicatie het altijd en overal doet.

Open source

DNN community edition is een open source én gratis content management systeem én bestaat bijna 20 jaar. DNN is het grootste op Microsoft .Net gebaseerde, open source platform in de wereld en heeft een zeer grote en actieve community.

Het team van bond for web solutions bezoekt wereldwijde DNN conferenties en is trots lid van DNN Connect en DNN Association.

Martijn Verbeek
Martijn Verbeek
Eigenaar

Heeft het artikel over het DNN platform uw interesse gewekt? We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en te helpen bij het vinden van digitale oplossingen die perfect aansluiten bij uw visie.