DNN is schaalbaar, flexibel en uitbreidbaar.

We hebben uitgebreide mogelijkheden om uw platform uit te breiden. Naast de 20+ basisfunctionaliteiten zijn er tal van modules die het platform de flexibiliteit geven om steeds mee te groeien met de wensen van de gebruikers.

De developers van bond for web solutions ontwikkelen daarnaast doelgerichte functionaliteiten om processen te vereenvoudigen, werk meer effectient in te richten of meer te verkopen.

Het platform is eenvoudig ook nog eens te koppelen met tal van achterliggende systemen of databases.

DNN platform

bond for web solutions maakt voor zijn sites en platformen gebruik van het CMS DNN. DNN is een Open Source .Net CMS dat perfect aansluit bij de andere Microsoft .Net frameworks en technologieen.

Voordeel: het gaat uit van internationale standaarden, is voor decenia de norm en wordt door vele ontwikkelaars wereldwijd succesvol gebruikt.

DNN is een begrip en al ruim 20 jaar op de markt en wordt dagelijks doorontwikkeld. 

De belangrijkste technische voordelen zijn:

 • .NET Framework: DNN is gebouwd op het .NET Framework, een robuust en krachtig ontwikkelingsplatform. Dit biedt een solide basis voor het bouwen van geavanceerde sites, platformen en applicaties.
   
 • Schaalbaar: DNN is zeer schaalbaar en kan gemakkelijk worden uitgebreid naarmate de behoeften van een platform groeien. Het kan worden gebruikt voor zowel kleine- als grote internatten en of klantenportalen met duizenden pagina's.
   
 • Flexibele architectuur: DNN maakt gebruik van een modulaire architectuur, waardoor ontwikkelaars functionaliteit kunnen toevoegen of aanpassen door middel van apps, modules en extensies. Dat is de flexibiliteit die je in deze tijd zoekt om snel te kunnen aanpassen aan nieuwe eisen en wensen van de gebruikers.
   
 • Gebruiksvriendelijk: DNN biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, zowel voor redacteuren als beheerders. Dit maakt het super eenvoudig om content toe te voegen, te bewerken en te publiceren zonder dat er technische kennis vereist is. Een kind doet de was.
   
 • Veiligheid: DNN heeft uitgebreide beveiligingsmaatregelen om platformen te beschermen tegen kwaadwillende. Het bevat functies zoals gebruikersauthenticatie, toegangscontrole en gegevensversleuteling om de veiligheid van de site en de gegevens te waarborgen. En uiteraard AVG-proof.
   
 • Uitgebreide functionaliteit: DNN wordt geleverd met een breed scala aan ingebouwde functies en modules, zoals content management, rechten- en rollen, e-commerce, interactie, formulieren, blogs en meer. Voordeel: snelle ontwikkeltijd.
   
 • Gemeenschap en ondersteuning: DNN heeft een actieve community van ontwikkelaars en designers die elkaar ondersteunen en samenwerken. Er is veel documentatie, tutorials en forums beschikbaar, waardoor iedereen ondersteuning heeft en hulp kan vragen bij het (door)omntwikkelen van functionaliteiten.
   

Kortom, DNN is een betrouwbare en veelzijdige keuze voor het bouwen en beheren van websites en platformen. Het heeft zich al ruim 20 jaar bewezen en wordt dagelijks doorontwikkeld om aan de behoeften van moderne digitale oplossingen te voldoen.