Online community platform

U wilt eenvoudig mensen bij elkaar brengen, een dialoog starten en kennisdelen stimuleren? Kies voor bond for web solutions.
Dan bent u verzekerd van een levendige community.

Een online community platform van bond for web solutions?

Bij de bouw van een online community platform heb je te maken met een grote hoeveelheid informatie (content), mondige leden en niet zelden een uitdagende organisatie aan de achterkant.

Aan welke zaken moet je wat ons betreft dan ook absoluut denken om ervoor te zorgen dat de bouw van jouw community platform een succes wordt?

Online community platform bouwen? Zo maak je het tot een succes

Met een community verbind je mensen. Onderling én met je organisatie. Middels een online community platform maak je namelijk een schat aan kennis, ervaringen en informatie rondom een bepaald thema beschikbaar voor een specifieke doelgroep. Ontzettend waardevol, maar bij het bouwen van een online community komt veel kijken.

Betrek de leden

Betrek leden vanaf het begin intensief bij ontwerp en realisatie, zo vroeg mogelijk. Zo bouw je meteen al aan het community gevoel - zelfs nog voordat het platform live is.

Ontwikkel iteratief

Hou grip op het ontwikkelproces. Werk in korte cycli en betrek de leden. Leer van de inzichten en gebruik data voor (kleine) verbeteringen.

Vaak en regelmatig testen

Eén belangrijke succesfactor voor een prettig gebruik van het community platform is een uitstekende gebruikerservaring. Iedereen weet makkelijk de weg te vinden om zo snel relevante informatie te vinden.

Bewoners, collega’s, experts, patiënten of lotgenoten

Of het nu gaat om bewoners, collega’s, experts, patiënten of lotgenoten: u wilt mensen met elkaar verbinden. En weten wat er speelt en leeft.

In de community platform van bond for web solutions vindt u alles wat u daarvoor nodig hebt. Denk aan discussies, samenwerken aan discussies, online vergaderen, smoelenboek, liken en waarderen en 100+ andere functionaliteiten.

  • binnen vijf dagen start de community
  • onbeperkt aantal 'leden'
  • onbeperkt dataverkeer
  • altijd de laatste versie
  • dagelijkse back-ups
Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

Online samenwerkingsplatform met document-, samenwerk- en etalagefunctie voor klimaatneutrale- en circulaire projecten en teams. Online vergaderen, co-creatie in documenten, snel specialisten uitnodigen in een gebruikersvriendelijke en beveiligde omgeving.

Kinderpalliatieve zorg

Kinderpalliatieve zorg

Landelijk kenniscentrum met informatie over kinderpalliatieve zorg, de zorg aan kinderen met een levensduurverkortende of levensbedreigende ziekte en hun gezin. Alle sites in één platform met e-learning, community's en interactieve informatiedragers.

AEG

AEG

AEG, onderdeel van Electrolux is een wereldwijde producent van elektrische en elektronische onderdelen en apparaten, waaronder witgoed en keukenapparatuur. In Mijn Apparaten registeren klanten zich voor meer gemak, service en garantie.

Martijn Verbeek
Martijn Verbeek
Eigenaar

Heeft het artikel over het DNN platform uw interesse gewekt? We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en te helpen bij het vinden van digitale oplossingen die perfect aansluiten bij uw visie.