Digitale leeromgeving

Een online leerplatform: maak impact op organisatie ontwikkeling

Start vandaag nog met jouw eigen inspirerende en complete online leerplatform. Maak eenvoudig eigen content en combineer dit met een goed gevulde bibliotheek! Alles in één slimme online omgeving. 

Wat is een digitale leeromgeving?

Wist je dat organisaties die continu leren, 24% meer wendbaar en flexibel zijn? Een online leerplatform heeft verschillende voordelen en biedt oplossingen voor medewerkers die (continue) willen leren en bijscholen.

Zo kun je met een online academy snel schakelen wanneer er verandering plaatsvinden, nieuwe wet- en regelgeving ontstaat en up-to-date blijven met de laatste technologische veranderingen.

Informatie wordt sneller overgebracht naar werknemers door de omslag te maken van offline naar online.

Maak leren leuker, efficiënter en effectiever

Geef jouw medewerkers een positieve leerervaring in een gebruiksvriendelijke leeromgeving. Test opgedane kennis in eenvoudige kennisquizjes. Creëer leer- en ontwikkelpaden zodat medewerkers groeien en productiever werken.

Bind medewerkers aan jouw organisatie

Medewerkers willen persoonlijk groeien en zich blijven ontwikkelen. Professionals geven aan dat ze zichzelf ontwikkelen even belangrijk of soms belangrijker vinden dan een goed salaris. Een werkgever die dat faciliteert, heeft een streepje voor.

Kwalificeer je team en houd skills up-to-date

In elke sector is het noodzakelijk om continu bij te scholen, de juiste kwalificaties hebben en up-to-date te blijven bij veranderingen. Met het online leerplatform heb je een totaaloplossing voor bijvoorbeeld het volledig automatiseren van het vaste- en flexibele leerpaden.

Bouw je eigen leeromgeving
met de oplossingen van bond.

Uitgebreide functionaliteiten voor gebruiker én beheerder

Bekijk hier de functionaliteiten voor gebruikers, beheerders en contentmakers. En bouw je eigen digitale leeromgeving - precies zoals jij en jouw mederwerkers het graag zouden zien.

Slim leren

Bond helpt je slim en efficiënt leren. We meten continu wat je al beheerst en waar je meer aandacht moet besteden. Zo leer je alleen wat je nog niet weet.

De beste content

Ben je op zoek naar meer interessante trainingen? Zoek dan in de bibliotheek. Je vindt hier allerlei soorten content; van e-learning modules tot slimme kennistrainingen, video’s en podcasts. Zo is er altijd een vorm die bij jou past over een onderwerp dat voor jou interessant is.

Dashboard

Op je persoonlijke dashboard heb je direct inzicht in al je activiteiten en je opleidingshistorie. Vanuit hier klik je door naar verschillende leeractiviteiten, zoals een e-learning of een microlearning, maar ook bijvoorbeeld naar podcasts of video’s.

Beheer

Als beheerder heb jij het overzicht van alle gebruikers en eventuele klanten die ook gebruik maken van jouw academy.

Groepen

Heb je specifieke leervormen en content voor bepaalde groepen binnen je organisatie, zoals medewerkers van een bepaalde afdeling of met dezelfde functietitel? Maak dan groepen aan voor wie je je learning modules klaar zet.

Inzicht

Als organisatie en manager wil je weten hoe de organisatie er op leergebied voor staat. Hoe ver is iedereen? Hoe leren jouw collega’s of cursisten? Wie voldoet er nog niet aan de kwalificaties? We geven je realtime inzicht.

Koppelingen

Je koppelt de leeromgeving heel eenvoudig met allerlei andere apps. Samen bespreken we de verschillende integratiemogelijkheden.

Content

Afhankelijk van jouw doel kies je de meest geschikte leervormen of activiteit om jouw content in te presenteren. Denk bijvoorbeeld aan een e-learning of een microlearning. Uiteraard heb je hierin de vrijheid om gebruik te maken van tekst, beeld, video en audio.

Hergebruiken

Alle content die je maakt kun je toevoegen in alle vormen en activiteiten die je aanmaakt. Zo kun je de content die je eerder maakte, makkelijk gebruiken in meerdere activiteiten en leervormen. Wel zo efficiënt.

Meerdere talen

Heb je internationale cursisten of medewerkers en wil je jouw content in meerdere talen aanbieden? Geen probleem. Via jouw digitale leeromgeving kun je trainen, leren en opleiden in welke taal dan ook. Jij bepaalt.

Alles op één plek

In het beheer vind je een overzicht van alle gemaakte content. Pas je hier iets aan? Dan vind je de aanpassing automatisch terug in alle modules waarin de content verwerkt is. Zo is je content met één druk op de knop weer overal up-to-date.

Scholingen

Het is ook mogelijk om een agenda te publiceren waar medewerkers zich kunnen inschrijven of aanmelden voor een scholing.