Begrijpen waar we met elkaar naar toe gaan en welke impact dat heeft, is het moeilijkste voor wie met 'digitale transformatie' werkt. Er is onderzoek en inzicht voor nodig - om tot de beste oplossingsrichtingen te komen - en daarom steken we daar veel tijd in. Want alleen door kennis te delen kunnen we allemaal tot bloei komen.

Aranka van der Zwaard AgilePM Foundation gecertificeerd

Aranka van der Zwaard AgilePM Foundation gecertificeerd

Het afgelopen jaar is Aranka van der Zwaard met behulp van de Cap Gemini Academy in de boeken gedoken en heeft zelfs het klaslokaal weer van binnen gezien. Met resultaat: het zwaarbevochte AgilePM Foundation certificaat. Woh!!

Een erkende certificering van het Agile Business Consortium en APMG International. AgilePM biedt een gestructureerde én flexibele combinatie van projectmanagement en Agile. En kent meer dan 80.000 gecertificeerden wereldwijd.

Wij zijn trots dat wij AgilePM gecertificeerde bond experts in huis hebben.

Wat is Agile Project Management (AgilePM®) Foundation?

Ook agile projecten moeten gemanaged worden. Een goede aanpak daarvoor is Agile Project Management (Agile PM). Agile Project Management is bij uitstek geschikt voor het managen van projecten waarin (meerdere) Scrum-teams samenwerken. Bijna alle projecten van bond for web solutions werken langs deze methode.

Agile Project Management richtt zich op een projectaanpak die uitgaat van 'Enough Design UpFront'. Je start met een minimaal design en gaat eerst voor de grote doelen - de details komen wel. Dus met agile flexibiliteit en met met de noodzaak om 'in control' te blijven en onnodige risico’s te voorkomen. Dat scheelt tijd en geld met focus op resultaat.

Een greep uit de onderwerpen: filosofie en principes, rollen en verantwoordelijkheden, lifecycle en proces, workshops, MoSCoW prioritering, timeboxen en iteratieve ontwikkeling.

Gefeliciteerd Aranka - het team is trots op jou!


Bond for web solutions bedenkt, ontwikkelt en onderhoudt sinds 1998 platform voor organisaties in de zorg, overheden en kleine- en grote (internationale) bedrijven.  Bond for web solutions is gevestigd in de Spaanse Kubus aan de Vlaardingweg in Rotterdam.