Inzichten

Perspectieven op trends die de relatie vormgeven tussen technologie, het bedrijfsleven en mensen

Er is onderzoek en inzicht voor nodig - om tot de beste oplossingen te komen - en daarom steken we daar veel tijd in. Want alleen door kennis te delen, kunnen we samen tot bloei komen.

bond behaalt zilver

bond behaalt zilver

bond for web solutions maakt vandaag bekend dat het de 'Microsoft Silver Small en Midmarket Cloud Solutions-competentie' heeft behaald, wat aantoont dat het in staat is gebleken te voldoen aan de veranderende behoeften van Microsoft-klanten in de dynamische zakelijke omgeving van vandaag.

Om een ​​Microsoft Silver-competentie te behalen, moeten partners met succes expertise aantonen op het gebied van Cloud Solutions - geëvalueerd door Microsoft.

'Deze Microsoft Silver-competentie demonstreert onze expertise in de steeds veranderende technologiemarkt van vandaag en bewijst onze kennis van Microsoft cloudproducten, zoals  Microsoft Office 365 en Microsoft Azure' - aldus Martijn Verbeek, eigenaar van bond for web solutions.

'We zijn van plan digitale transformatie voor onze klanten te blijven stimuleren door de inzet  van de nieuwste technologieen'. 

Het Microsoft Partner Network helpt partners capaciteiten te versterken om leiderschap op de markt te tonen op het gebied van de nieuwste technologie, om klanten beter van dienst te zijn.

Voor meer informatie over de reeks Microsoft-producten en -oplossingen die beschikbaar zijn voor uw bedrijf, neem contact op en samen besreken we de mogelijkeheden voor uw organisatie.