Inzichten

Perspectieven op trends die de relatie vormgeven tussen technologie, het bedrijfsleven en mensen

Er is onderzoek en inzicht voor nodig - om tot de beste oplossingen te komen - en daarom steken we daar veel tijd in. Want alleen door kennis te delen, kunnen we samen tot bloei komen.

bond gaat naar DNN connect 2022 in Frankrijk

bond gaat naar DNN connect 2022 in Frankrijk

Tussen 30 juni en 3 julli 2022 wordt in het Franse Millau het Europese DNN congres gehouden. Het is een evenement georganiseerd door DNN Connect, de officiele organisatie van de DNN community.

Het evenment bestaat uit vele netwerk mogelijkheden en staat altijd garant voor nieuwe ontmoetingen en warm weerzien met andere developers en direct betrokken. Bond for web solutions gaat graag naar deze (internationale) events en doet dit al sinds 2010. 

Op DNN Connect zijn er dagelijks veel workshops en sessies over nieuwe toepassingen en oplossingen. 

DNN

Het DNN-platform is een op Microsoft .Net gebaseerd webapplicatie framework, of CMS (Content Management System), zoals sommige mensen het liever noemen.

Net als veel van zijn collega's (Joomla, Wordpress, Drupal) is het ook gratis en open source. Je kunt het gewoon downloaden, installeren en beginnen te gebruiken. U kunt het voor uzelf of voor een klant, non-profit of commercial gebruiken. 

Bond maakt al sinds 2006 gebruik van het DNN platform.

Millau

We keren terug naar Domaine Saint Estève, gelegen aan de poorten van MILLAU in Aveyron. In het hart van een uitzonderlijke toeristische regio die onlangs is geklasseerd als UNESCO-werelderfgoed.

Viaduct van Millau heeft het wereldrecord voor de hoogste brug, met als hoogtepunt 343 meter (hoger dan de Eiffeltoren), 2460 meter lang en op slechts 9 plaatsen de bodem van de Tarn-vallei. Ontworpen door de Franse ingenieur Michel Virlogeux en ontworpen door de Engelse architect Lord Norman Foster, past het perfect in het natuurlijk intacte en grandioze landschap: een zeer dunne, licht gebogen stalen rijbaan ondersteund door steunen geeft het het uiterlijk van een enorm jacht en het ensemble rust op 7 zeer slanke pilaren.