Cloud platform solutions

De cloud platform solutions van bond for web solutions zijn flexibel en super simpel in gebruik. Ons platform staat binnen 2 weken live met 100+ functionaliteiten

Leeromgeving

Een academy, een digitale leeromgeving met modules, kennisquizjes, deelnemerslijsten, online betalen. Kennis gebundeld op één plek en toegankelijk voor medewerkers, partners en gebruikers.

Samenwerkingsplatform

Etalage-, bibliotheek- en samenwerkingsfunctie voor afdelingen, teams. Werk samen aan documenten en data in een besloten of open ruimte met 100+ apps in een duidelijke en overzichtelijk platform.

Certificeringsplatform

Een externe audit leidt tot registratie in het kwaliteitsregister en certificering. Eenvoudig beheer, online betalingen, dossiervorming en entreetoetsen.

E-commerce

Het e-commerce platform maakt het eenvoudig om overal, op elk apparaat, in elke taal en in meerdere valuta's te producten of diensten te verkopen. Het voldoet aan Europese wetgeving, AVG, BTW codes.

 

Om écht een groot succes te maken van jouw platform - helpen we je graag. Met workshops, trainingen, pro-actieve monitoring en uitgebreide ondersteuning.

Plan een demo