Community platform

U wilt eenvoudig mensen bij elkaar brengen, een dialoog starten en kennisdelen stimuleren? Kies voor bond for web solutions.
Dan bent u verzekerd van een levendige community.

Een community platform van bond for web solutions?

Succesvol

U staat niet alleen: samen zorgen we voor een levendige en actieve community. Met advies, training en een fantastische Servicedesk.

Eenvoudig

Super eenvoudig en rijk uitgerust: iedereen kan werken met het platform van bond for web solutions.

Zorgeloos

We voldoen aan alle standaarden en wettelijke eisen als het gaat om privacy, informatiebeveiliging en toegankelijkheid.

Bewoners, collega’s, experts, patiënten of lotgenoten

Of het nu gaat om bewoners, collega’s, experts, patiënten of lotgenoten: u wilt mensen met elkaar verbinden. En weten wat er speelt en leeft.

In de community platform van bond for web solutions vindt u alles wat u daarvoor nodig hebt. Denk aan discussies, samenwerken aan discussies, online vergaderen, smoelenboek, liken en waarderen en 100+ andere functionaliteiten.

  • binnen vijf dagen start de community
  • onbeperkt aantal 'leden'
  • onbeperkt dataverkeer
  • altijd de laatste versie
  • dagelijkse back-ups
Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

Online samenwerkingsplatform met document-, samenwerk- en etalagefunctie voor klimaatneutrale- en circulaire projecten en teams. Online vergaderen, co-creatie in documenten, snel specialisten uitnodigen in een gebruikersvriendelijke en beveiligde omgeving.

Kinderpalliatieve zorg

Kinderpalliatieve zorg

Landelijk kenniscentrum met informatie over kinderpalliatieve zorg, de zorg aan kinderen met een levensduurverkortende of levensbedreigende ziekte en hun gezin. Alle sites in één platform met e-learning, community's en interactieve informatiedragers.

AEG

AEG

AEG, onderdeel van Electrolux is een wereldwijde producent van elektrische en elektronische onderdelen en apparaten, waaronder witgoed en keukenapparatuur. In Mijn Apparaten registeren klanten zich voor meer gemak, service en garantie.