Het DNN Platform

zorgt voor de techniek,
bond for web solutions doet samen met u de rest.

Uw organisatie heeft businessdoelen en de site draagt daaraan bij: met een professionele uitstraling, eenvoudig vindbare informatie en bezoekers die zich welkom voelen.

De webredactie onderhoudt met plezier de site. Bond for web solutions uit Rotterdam helpt met het ontwerp, ontwikkelen, inrichten en onderhouden van de site of applicatie. Bond doet dat met een CMS; DNN Community Platform.

Van advies tot site

Bond bestaat ruim 20 jaar; alle kennis en ervaring wordt ingezet om businessdoelen te behalen. In een workshop houden we de klant én uitdaging tegen het licht en zoeken zo samen naar de best passende oplossing.

bond vertaalt strategie met bijbehorende designs naar een nieuwe site, platform of applicatie gebaseerd op het veilige en schaalbare DNN community platform.

Een site, platform of applicatie die klanten goed kan bedienen en die past bij het redactieproces. Zijn er plannen voor het integreren van administratieve, financiële-, of CRM-systemen? Bond koppelt externe systemen snel en veilig door gebruik te maken van het flexibele DNN community platform. Bond begeleidt en ondersteunt van A-Z.

Veilig en stabiel platform

DNN is fijn in gebruik en prettig om mee te werken. Sites en applicatie worden samen met u in recordtijd ontwikkeld. Essentieel is dat uw site, platform of applicatie het altijd en overal doet.

DNN community platform is een open source én gratis content management systeem en bestaat al ruim 15 jaar. DNN is het grootste op Microsoft .Net gebaseerd open source platform in de wereld en heeft een zeer grote community. Het team van bond for web solutions bezoekt al jaren de wereldwijde conferenties en is trots lid van DNN Connect.

bond zorgt voor periodieke veiligheidsupdates, voert sitechecks uit. Het DNN platform schaalt automatisch bij als daarom gevraagd wordt. Gebruikers van het intranet, platform of site komen niet voor verrassingen te staan. Daar zorgt bond en het DNN Platform voor.

Bond zorgt er continue voor dat de site altijd technisch up-to-date is, aan de AVG voldoet, veilig gegevens opslaat en veilig blijft. We leveren support en ondersteuning zoals vooraf vastgelegd in één van onze Service Level Agreements (SLA).

Sublieme ondersteuning

Nadat de site is opgeleverd, is bond er als achterwacht. Ervaring leert dat een site nooit echt af is en blijft doorontwikkelen. Bond is er dan voor u.

De kennis en ervaring van het team van bond for web solutions staat voor u klaar. Een nieuwe campagne, een vraag over het CMS, extra hulp voor webredactie, een optimalisatie of advies; de Servicedesk monitort of de site goed blijft functioneren en houdt u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Bond ontzorgt, neemt werk uit handen en zorgt voor verdere ontwikkeling van uw team en site. En dat doet bond graag samen met u.

Géén licentiekosten

100% open source

Actieve community

Agenda- en evenementen

Rechten en rollen

Scholingsmodule

Alle sites in 1 platform

Veiligheidsupgrades

Meertaligheid

Microsoft .Net technologie

What you see is what you get

Formulierenmodule

Multi-site

Rapportage

+ 20 standaard modules

Document management system

Online betalen

(sociaal) Intranet

Martijn Verbeek
Martijn Verbeek
Eigenaar

Ook een online platform ontwikkelen?