Online platform laten ontwikkelen?

bond for web solutions bouwt 25 jaar intuïtieve en gebruikersvriendelijke digitale platformen.

Een digitaal platform is een cruciaal onderdeel in veel klantreizen. Dé plek waar je organisatie in contact komt met je doelgroep. Bij bond for web solutions ontwikkelen we online platforms die het dagelijks leven van mensen aangenamer maken en organisaties helpen groeien.

Interesse? Neem contact op.

 

bond: bureau voor uw online platform

Of het nu gaat om een omvangrijk content platform in de zorg, een digitale leeromgeving voor academische ziekenhuizen, een samenwerkingsomgeving voor overheden en marktpartijen: bond for web solutions heeft bijna 25 jaar ervaring in huis voor de ontwikkeling ervan, van A tot Z.

Bij bond staat gebruiksvriendelijkheid (UX Design) centraal en we kiezen altijd voor bewezen technieken, met extra aandacht voor privacy en security. En dat doen we met een niet onverdienstelijk (content) platform.

Met veel van onze klanten werkt bond for web solutions al jarenlang samen. 
bond is niet alleen een betrouwbare partij, maar vooral een partner. Van de onderstaande klanten heeft bond het vertrouwen gekregen en werken we dagelijks aan het bedenken, maken en onderhouden van verschillende soorten digitale platformen.

AEG
Alexandrium
A&M Recycling
Amsterdam UMC
Electrolux
IKNL
In2Waste
Kalorama
Kenniscentrum kinderpalliatieve zorg
Kiemt
Lumenis
Museum Vlaardingen
Nederlands Philharmonisch Orkest
ProRail
Rotterdams Philharmonisch Orkest
Ministerie van Infrastructuur en Milieu
van den Dool
Zinpro®
Zonnehuisgroep Vlaardingen

Platforms zijn maatwerk.

Het is onze visie dat we niet alleen een platform bouwen, maar de gehele gebruikservaring ontwikkelen. Samen met jou.

Met onder andere workshops Digitale Strategie, Customer Journey Mapping en Persona Ontwikkeling helpen we organisaties om het platform zo relevant mogelijk te maken voor de gebruikers. Tijdens de bouw besteden we vervolgens speciale aandacht aan gebruiksvriendelijkheid door middel van User Experience Design en Digital Design.

Ons doel is altijd een betekenisvolle, doeltreffende en plezierige beleving ontwikkelen voor álle gebruikers van het platform.

Zo ontwikkelen we je nieuwe platform:

1. Digitale merkervaring

Strategie en de ervaring van een oplossing motiveert, raakt en inspireert, niet de functionaliteit an sich.

2. Duidelijk en uitvoerbaar plan

U weet waar u heen moet. Wat ontbreekt is consensus, vertrouwen én een duidelijke routekaart.

3. Hoger kwaliteitsniveau

Kwaliteit en waarde worden gemeten gedurende de levensduur van een oplossing.

4. Voorspelbaar proces

Planning en risicobeheersing zijn de routes naar succesvolle implementaties. Mét resultaat.

5. Uitgebreide ondersteuning

U heeft iemand nodig die volledig verantwoordelijk is voor uw technische beheer. 24x7x365.

1. Digitale merkervaring

De ervaring motiveert, raakt en inspireert - niet de functionaliteit an sich

Technologie kan niet los worden gezien van uw merkidentiteit. De ervaringen die uw klanten hebben met uw oplossing, zijn vaak de eerste indruk van uw bedrijf. Op dat moment is uw technologie uw merk en het is van cruciaal belang dat deze ervaring positief is. 

Een goed team kan echt wel voldoen aan de gevraagde specificaties. Het team kan zeker ook een succesvolle ervaring realiseren, maar vaak ontbreekt toch net nog iets. 

De UX designers en front-end developers van bond for web solutions helpen u bij het definiëren van uw visie en deze over te brengen in de vorm van inspirerende gebruikerservaringen.

Enkel een functionaliteit aan te bieden aan de gebruikers is te simpel gedacht. Het is zó belangrijk om mooie, boeiende en nuttige oplossingen te ontwerpen én tegelijktijdig mensen te motiveren, raken en inspireren. Onze UX designers creëren ervaringen voor beheerders en gebruikers die prettig zijn in gebruik en fijn zijn om mee te werken.

Het vermogen om te motiveren, raken en inspireren is essentieel om een waardevol merk op te bouwen.

Motiveert
We voelen allemaal intuïtief aan wanneer iets mooi is; ons onderbuikgevoel vertelt ons dat het goed voelt, het klopt, het is betrouwbaar. Wanneer uw site onmiddellijk zo'n gevoel oproept en mooi en herkenbaar is - voelt een klant zicht met u verbonden. Elke keer weer. Dat is merkherkenning.

Raakt
Een goed ontwerp bestaat uit eenvoud, duidelijkheid en toegankelijkheid. Dat voegt waarde toe en gebruikers raken aan de oplossing gehecht. Het doet wat met je. Een ervaring die raakt, dat is merkentrouw.

Inspireert
Een echt succesvolle ervaring is wanneer gebruikers die uw oplossing regelmatig gebruiken, er plezier aanbeleven en zelfs inspireren. Dan kan het voorkomen dat ze u aanbevelen (of zelfs over u opscheppen). Dat is merkbelang.

2. Duidelijk en uitvoerbaar plan

U weet waarschijnlijk waar u heen moet. Wat vaak ontbreekt is consensus, vertrouwen én een duidelijke routekaart om daar te komen.

Om uw investeringen in technologie te maximaliseren, helpt bond for web solutions uw team bij het identificeren en vaststellen van de juiste prioriteiten en beste technologieën voor uw organisatie. De eerste stap is een besluit nemen waar we wel en juist niet niet in gaan investeren. Het complete plaatje in beeld brengen en visualiseren. Alleen dan kunnen we belangrijke besluitvormers meenemen en van start gaan met de gekozen methodiek.

Stel je voor: een duidelijke, haalbare strategische routekaart voor de lange termijn.

Ons proces voor het maken van een routekaart is gebaseerd op meer dan 15 jaar onderzoek en samenwerking met honderden bedrijven van elke omvang in vele markten. 

We starten met het oriënteren op een bestaand plan, of we kunnen u helpen er één te ontwikkelen met behulp van een workshop. Samen met uw team stemmen we het plan af op de (technologische) toekomst van uw bedrijf. 

Vervolgens bekijken we regelmatig de routekaart. Zijn we op koers? Halen we de gestelde doelen? En hoe zorgen we dat de resultaten in lijn blijven met de investeringen? De routekaart geeft duidelijkheid over verwachtingen, het proces en de weg naar succes.

"Uw strategische routekaart is de sleutel tot een succesvolle implementatie."

 • Op een effectieve, elegante en snelle wijze komen belangrijke technologische knelpunten aan de oppervlakte

 • Verduidelijk eventuele onderliggende organisatorische zorgen

 • Motiveert het team en brengt ze samen

 • Het team neemt verantwoordelijkheid over de gekozen oplossing en technologiekeuze

3. Hoger kwaliteitsniveau

Kwaliteit en waarde worden gemeten tijdens de levensduur van een oplossing.

Veel mensen in de software-industrie definiëren kwaliteit vaak als het leveren van een "bug-vrije" applicatie. Bond for web solutions en de klanten die we ondersteunen, stellen hogere eisen. We weten, en dat weten onze klanten ook, dat kwaliteit verder gaat dan wat een gebruiker wel of niet op een scherm ziet verschijnen. Er komt meer bij kijken.

Een oplossing van hoge kwaliteit gaat ook over:

 • hoge beschikbaarheid en veiligheid van de oplossing;
 • hoogte van de kosten om een oplossing gedurende de gehele levenduur te updaten;
 • het eenvoudig en snel kunnen doorvoeren van verbeteringen en reparaties.

Een oplossing van hoge kwaliteit is een product dat zorgvuldig is getest en geëvalueerd.

Bond for web solutions kijkt naar elk van de onderstaande kwaliteitsperspectieven. En belangrijk is dat voor elke invalshoek goed is nagedacht in termen van tijd en geld. Met andere woorden: er moet wel ruimte zijn om dit ook daadwerkelijk met elkaar te kunnen doen.

 1. Functioneel - Het product moet doen waar het voor gemaakt is, conform de afspraken.

 2. Architectuur - De architectuur van uw oplossing moet herbruikbaar, uitbreidbaar, modulair en stabiel zijn.

 3. Governance - De meeste organisaties hebben te maken met veranderende wettelijke eisen  uit de branche, overheid, gebruikers of de organisatie zelf. Hoe duurzaam is de geboden oplossing?

 4. Prestaties - Uw product moet schaalbaar zijn en op de juiste manier reageren onder verschillende groeiscenario’s. Zowel nu als in de toekomst, zodat het kan meegroeien met de ambities van uw bedrijf.

 5. Beveiliging - Uw product moet veilig zijn qua opslag van gegevens, coderingsnormen en infrastructuur. Het moet bestand zijn tegen kwaadwillende aanvallen van hackers.

 6. Ondersteuningsbehoefte - Het product is te onderhouden gedurende de verwachte levensduur.

 7. Gebruikerservaring - Het product is ontworpen met focus op bruikbaarheid, behoeften en doelen van de eindgebruiker (s) in een mooie, consistente en samenhangende gebruikerservaring.

Hoe borgen we kwaliteit en waarde?

We splitsen alle op te leveren onderdelen van de oplossing op in kleine meetbare stukjes. We maken samen een prioriteitenlijst op basis van de waarde voor de organisatie of (eind)gebruikers.

En omdat we per oplossing of functie laten zien wat het oplevert, is er grip en controle over de voortgang en oplevering van het product. Elk onderdeel wordt vele malen getest voor levering en alleen opgeleverd als het echt 100% is.

4. Voorspelbaar proces

Planning en risicobeheersing zijn de routes naar succesvolle implementatie.

Het kan in uw project altijd even tegenzitten. Dat weten we, maar echt een verrassing moet het niet zijn. Onze discipline, ervaring en een bewezen proces, stellen ons in staat om uw oplossing voorspelbaar op te leveren en toch flexibel te blijven. We houden altijd rekening met voortschrijdend inzicht of het kunnen bijstellen op nieuwe zakelijke uitdagingen.

Wij zijn de partner waarop u kunt rekenen. Wij leveren oplossingen die nodig heeft om uw business doelen te behalen.

Ook kunt u er op aan dat u tijdens het gehele proces op de hoogte wordt gehouden van de voortgang, ook als het even tegenzit. Voorspelbaarheid betekent niet alleen beloftes nakomen, maar ook eerlijk en frequent communiceren.

We bereiken voorspelbare resultaten door een unieke, geïntegreerde benadering van strategie, design en development. 

 • We stellen doelen op hoog niveau vast; u weet wat u gaat krijgen én wat het u gaat opleveren;
 • Wij sturen de in- en externe teamleden aan en u heeft één verantwoordelijk aanspreekpunt;
 • We zorgen voor constante feedback en updates, zodat uw team betrokken en geïnformeerd is en blijft.

Het is misschien onmogelijk is om aan het begin van uw project elke strubbeling te zien aankomen. Maar vroege experimenten, een stap-voor-stap aanpak en veel (deel)opleveringen, elimineren de risico’s en zorgen voor voorspelbare resultaten.

U kunt rekenen op hoogwaardige oplossingen die u snel kunt inzetten. Bent u er klaar voor?

5. Support & beheer

Bij livegang van het platform begint het eigenlijk pas! We verzorgen het complete beheer: van vrijblijvende support en onderhoud tot en met 24/7 SLA’s.

Het vereist constante monitoring en creatieve oplossingen om de technologie zowel functioneel als relevant voor de gebruikers te houden. Fantastische gebruikerservaringen die waarde toevoegen, geven concurrentievoordeel. Echter, de oplossing moet wel werken en voorzien in de behoefte van de gebruikers. 

Hoe doen we dat? We kunnen ervoor zorgen dat uw oplossing regelmatig wordt bijgewerkt én verbeterd om de waarde van de oplossing voor uw bedrijf én uw klanten te behouden.

De zorg voor optimale werking van uw oplossing is een fulltime job. Daar kunnen we over meepraten. De meeste bedrijven kunnen de interne organisatie niet inzetten om dagelijkse monitoring uit te voeren, kennis te vergaren en up-to-date te blijven. Hardware en software zijn voortdurend onderhevig aan veranderingen. 

Het resultaat: een grote kloof in kennis en kunde. En juist een partner zoals bond for web solutions zet zich dagelijks in om u te inspireren, te trainen en aan te moedigen om technologische innovaties mogelijk te maken. Dat dicht de kloof.

Bond for web solutions is uw partner met uitgebreide ondersteuning.

We weten dat uw technologische oplossingen uw gezicht naar buiten zijn en dat uw sites en applicaties het merk zo goed mogelijk moeten vertegenwoordigen. Elke dag. Als ze goed presteren, versterken ze de relatie waar u zo lang en hard aan heeft gewerkt.

U kunt bond for web solutions het beste zien als zowel een IT- als een strategische partner, die meedenkt en voortdurend verbeteringen en innovaties aan uw bedrijf kan toevoegen. 

Ondersteuning gaat veel minder over het reageren op een storing, maar meer over het proactief zorgen voor beschikbaarheid.

 • Betrokken: we komen regelmatig samen om het verkeer en de statistieken te bekijken, beveiligingsupdates te beoordelen, veranderingen in de markt en technologieën door te nemen die van invloed kunnen zijn op uw bedrijf en een up-to-date rapport van onze bevindingen te bespreken.

 • Proactief: we kijken naar nieuwe platform releases van browsers en apparaten om u te waarschuwen voor mogelijke problemen. We testen de sites en applicaties vooraf om een ​​extra bescherming te bieden voor het zorgvuldig opgebouwde merk. We hebben duidelijke serviceafspraken en zorgen indien nodig voor een soepele kennisoverdracht.

 • Kennisoverdracht: we trainen gebruikers en beheerders. Houden inspiraties sessies, workshops of leren u beter met techniek of content om te gaan. 

 • Responsief: we stellen u op de hoogte als onze monitoring aangeeft dat er een probleem is. Samen maken we afspraken, zodat we het direct kunnen oplossen. U hoeft nooit om een ​​(tussentijdse) statusupdate te vragen. We communiceren regelmatig en stoppen pas als u bevestigt dat het opgelost is.

 • Transparant: onmiddellijk na elk incident kunnen we een gedetailleerd rapport delen met de onderliggende oorzaken en genomen maatregelen. Alle communicatie, statistieken, code, zijn altijd door u in te zien – we hebben geen geheimen.

 • Gezamenlijk: Als u het prettig vindt, werkt u bij ons op locatie, met voorkeur tijdens onze scrumsessies. Heel graag zelfs.

Alles in huis voor het maken van een waardevol digitaal platform

De platforms die wij ontwikkelen nodigen bezoekers uit om zich onder te dompelen in de content. Met aansprekende inhoud, een slimme site structuur, effectieve filters en zoekfuncties. We doen dit op basis van inzichten uit strategie, User Experience en Design, en gebruiken vooraanstaande technologieën. Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op, we adviseren je vrijblijvend.

Martijn Verbeek
Martijn Verbeek
Eigenaar

Heeft het artikel over het DNN platform uw interesse gewekt? We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en te helpen bij het vinden van digitale oplossingen die perfect aansluiten bij uw visie.