Inzichten

Perspectieven op trends die de relatie vormgeven tussen technologie, het bedrijfsleven en mensen

Er is onderzoek en inzicht voor nodig - om tot de beste oplossingen te komen - en daarom steken we daar veel tijd in. Want alleen door kennis te delen, kunnen we samen tot bloei komen.

Zo ontwikkelen wij jouw nieuwe platform

Zo ontwikkelen wij jouw nieuwe platform
  • Digitale Strategie

We identificeren de business goals en bepalen welke rol het platform kan spelen om die te behalen. Waar staan we nu, waar werken we naartoe en welke stappen zijn er nodig om die doelen te bereiken? We leggen dat vast in een duidelijke 'routekaart'. 

  • Verkenning

Eerst een pas op de plaats voordat we uit de startblokken schieten. Tijdens de Verkenning brengen we de doelgroep en context van het platform in kaart, om zo in een later stadium doelbewust te kunnen werken en snel te kunnen schakelen.

  • Development

Afhankelijk van de wensen, eisen en technische specificaties van het platform adviseren we je graag over het juiste CMS systeem, framework of de beste front-end technieken.

  • Agile samenwerking

Een platform bouwen doe je samen. We werken Agile, ontwikkelen in cycli, leveren continu nieuwe onderdelen op en toetsen doorlopend of we nog op de goede weg zijn.

  • Privacy & Beveiliging

Je kunt erop vertrouwen dat onze bedrijfsvoering, informatiebeveiliging, klanttevredenheid en kwaliteit van onze dienstverlening dik in orde is en sluiten aan bij jullie eisen en  certificering.

  • Support & onderhoud

Bij livegang van het platform begint het eigenlijk pas! We verzorgen het complete beheer: van vrijblijvende support en onderhoud tot en met 24/7 SLA’s via de Servicedesk.

Alles in huis voor het maken van een waardevol digitaal platform

De platforms die wij ontwikkelen nodigen bezoekers uit om zich onder te dompelen in de content. Met aansprekende inhoud, een slimme site structuur, effectieve filters en zoekfuncties. We doen dit op basis van inzichten uit strategie, User Experience en Design, en gebruiken vooraanstaande technologieën. Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op, we adviseren je vrijblijvend.

Ook een online platform ontwikkelen?

Martijn Verbeek kan je hier alles over vertellen!

Bel met Martijn, op 010-7371750 of stuur een bericht naar martijnverbeek@bondforwebsolutions.nl

martijn-verbeek-2020