Begrijpen waar we met elkaar naar toe gaan en welke impact dat heeft, is het moeilijkste voor wie met 'digitale transformatie' werkt. Er is onderzoek en inzicht voor nodig - om tot de beste oplossingsrichtingen te komen - en daarom steken we daar veel tijd in. Want alleen door kennis te delen kunnen we allemaal tot bloei komen.

Kerstboodschap 2022

Kerstboodschap 2022

De ruisende rust van een goedverlichte kerstboom, het zakelijk loskomen, de borrel met dierbaren en een uitgekiend diner.

Het is in feite een eiland. Omgeven door oorlogsgeweld (relatief) dichtbij, ‘double digit’ inflatie, de thermostaat laag, files van vóór corona’ en crypto’s in een vrije val.
 
Een eiland om te appreciëren. Wetend dat – ondanks de uitdagingen – hier weinigen in gevaar verkeren. Vragen stellen anders is dan ontkennen. Van mening verschillen, de stabiliteit benadrukt. Bedenk hoeveel zegeningen we feitelijk kunnen tellen. 
 
Wij, bij bond for web solutions doen dat sowieso. Dankbaar voor de dingen die wij het afgelopen jaar voor onze klanten hebben mogen doen. Dankbaar voor de inzet en bijdrage van onze kanjers die bond definiëren. Blij met de ideeën en energie, richting 2023. Vast van plan, om ook hier weer een mooi jaar van te maken. Met sowieso één mijlpaal: in oktober bestaan wij 25 jaar!
 
Al die zegeningen – en nog veel meer - wensen wij jou ook toe. In goede gezondheid met alles wat daarbij hoort. Plus een oproep. Kijk om naar mensen die - om welke reden dan ook – het zegeningen-telraam (even) zijn kwijtgeraakt. En neem hen mee. Zet hen – al is het maar voor even - in het oog van de storm. Vanuit de gedachte: als je niet kunt delen….
 
Het hele team van bond for web solutions