Electrolux

Pioniers in Huishoudelijke Innovatie

In een wereld waar huishoudelijke apparaten een cruciale rol spelen, staat Electrolux aan de top als 's werelds grootste producent van deze apparatuur. Met meer dan een eeuw aan ervaring blijft Electrolux de grenzen van technologische mogelijkheden verkennen. Hun toewijding aan verantwoorde innovaties, die niet alleen aan de eisen van vandaag voldoen maar ook bijdragen aan een betere toekomst, definieert hun onderscheidende positie op de markt. 

Het langdurige partnerschap tussen bond for web solutions en Electrolux, dat meer dan 15 jaar beslaat, staat bol van innovatie. Voor klanten van Electrolux, AEG en Zanussi hebben we een geavanceerd servicewebsiteplatform ontwikkeld, met als doel niet alleen de huidige behoeften te beantwoorden, maar ook voortdurend te evolueren om aan de steeds veranderende digitale verwachtingen te voldoen. 

Doelen

Digitaal Harmoniseren 

Het doel was om een naadloos geïntegreerd platform te creëren met diverse tools voor verschillende afdelingen, waarbij managementinformatie verzameld en gedeeld kon worden. Deze visie komt tot uiting als een centrale hub voor alle garantiecertificaten van inbouwapparatuur, waardoor medewerkers van diverse afdelingen efficiënt, kosteneffectief en in overeenstemming met naleving van regelgeving kunnen opereren. Tevens biedt het ondersteuning aan klanten om informatie in te zien, aan te passen en te verwijderen, waarbij veiligheid en voldoening aan voorschriften worden gewaarborgd.

Aanpak

Progressieve Ontwikkeling 

Onze aanpak omvatte een stapsgewijze ontwikkeling, waarbij we alle eisen van diverse niveaus binnen de organisatie in acht namen. Het platform werd ontwikkeld in samenwerking met verschillende producteigenaren op basis van een gedeelde routekaart. De focus lag op hoge prestaties, aandacht voor veiligheid en strikte naleving van GDPR, met een gebruikersvriendelijke ervaring die de brandstijl van de merken weerspiegelde. Daarnaast is het platform geoptimaliseerd om effectief in te spelen op de sterk groeiende vraag naar mobiel gebruik in de afgelopen jaren. 

Resultaten

Samen Sterk, Prestatiekracht in Cijfers 

Onze gezamenlijke inspanningen hebben geresulteerd in aanzienlijke prestaties 

  • Een dagelijks door meer dan 100 interne gebruikers benutte, veilige en betrouwbare omgeving, die de kern vormt van effectieve bedrijfsprocessen. 

  • Een indrukwekkend gebruikersbestand van meer dan 400.000 jaarlijkse gebruikers, een getal dat getuigt van de wijdverspreide acceptatie en impact van het platform. 

Het 'Mijn Apparaten'-platform biedt klanten een intuïtieve toegang tot extra service en garantie. In nauwe samenwerking met diverse afdelingen van Electrolux wordt dit platform actief gebruikt door marketing-, service- en financiële teams, wat bijdraagt aan een naadloze coördinatie binnen de organisatie. 

"Het garantieaanvraagproces is geoptimaliseerd voor veiligheid en governance, met een brand style die harmonieus aansluit bij de merken. Overzichtelijke dashboards, rolgerichte inrichting en specifieke modules voor grootwinkelbedrijven en andere merken vormen een integraal onderdeel van een gestroomlijnd proces dat voldoet aan de hoogste normen in de branche."

Benieuwd naar wat bond for web solutions voor uw bedrijf kan betekenen? We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en te helpen bij het vinden van digitale oplossingen die perfect aansluiten bij uw visie. Neem contact op  via  martijnverbeek@bondforwebsolutions.nl,  LinkedIn of bel +31107371750.