Klanten

Waarom houden zoveel klanten van bond?

En wij van onze klanten! Omdat wij de diepgewortelde behoefte hebben om uitzonderlijke oplossingen te maken en de beste klantondersteuning bieden. We luisteren naar al onze klanten om er zeker van te zijn dat we de zakelijke behoefte begrijpen en dat we samen het meeste uit ieder project weten te halen.

 

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

Online samenwerkingsplatform met document-, samenwerk- en etalagefunctie voor klimaatneutrale- en circulaire projecten en teams. Online vergaderen, co-creatie in documenten, snel specialisten uitnodigen in een gebruikersvriendelijke en beveiligde omgeving.

Kinderpalliatieve zorg

Kinderpalliatieve zorg

Landelijk kenniscentrum met informatie over kinderpalliatieve zorg, de zorg aan kinderen met een levensduurverkortende of levensbedreigende ziekte en hun gezin. Alle sites in één platform met e-learning, community's en interactieve informatiedragers.

AEG

AEG

AEG, onderdeel van Electrolux is een wereldwijde producent van elektrische en elektronische onderdelen en apparaten, waaronder witgoed en keukenapparatuur. In Mijn Apparaten registeren klanten zich voor meer gemak, service en garantie.

Met veel van onze klanten werken we jarenlang samen.
Je vindt in bond for web solutions niet alleen een betrouwbare leverancier,
maar vooral een partner.

Onze klanten

Samen veranderen, verbeteren, vernieuwen
met zorg- en brancheorganisaties, overheid en kleine en grote (internationale) bedrijven.