Cloud Solutions

van bond for web solutions 
Kant-en-klare solutions voor sociaal intranet, digitale leeromgeving, samenwerkingsplatform, certificeringen, community's en e-commerce.

Sociaal intranet

In contact met elkaar Wie is wie? Liken, delen en communiceren in een sociaal intranet. 100+ functionaliteiten in een duidelijke structuur. Breng medewerkers dichter bij elkaar en deel de informatie die zij nodig hebben.

Leeromgeving

Een academy, een digitale leeromgeving met modules, kennisquizjes, deelnemerslijsten, online betalen. Kennis gebundeld op één plek en toegankelijk voor medewerkers, partners en gebruikers.

Samenwerkingsplatform

Etalage-, bibliotheek- en samenwerkingsfunctie voor afdelingen, teams. Werk samen aan documenten en data in een besloten of open ruimte met 100+ apps in een duidelijke en overzichtelijk platform.

Certificeringsplatform

Een externe audit leidt tot registratie in het kwaliteitsregister en certificering. Eenvoudig beheer, online betalingen, dossiervorming en entreetoetsen.

Community

Met jouw eigen community verzamel je feedback en wissel je kennis uit. En bind je klanten, fans of belangstellende aan jouw initiatief.

E-commerce

Het e-commerce platform maakt het eenvoudig om overal, op elk apparaat, in elke taal en in meerdere valuta's te producten of diensten te verkopen. Het voldoet aan Europese wetgeving, AVG, BTW codes.

 

Om écht een groot succes te maken van jouw platform - helpen we je graag. Met workshops, trainingen, pro-actieve monitoring en uitgebreide ondersteuning.

Plan een demo